tisdag 11 oktober 2011

Ännu en ny blogg! Nu låter det som om jag producerat bloggar i parti och minut men riktigt så är det inte. Jag har tidigare haft tre bloggar, eller rättare sagt har, för de finns fortfarande kvar även om de inte är aktiva. Varför då skapa ännu en ny blogg? I de tre tidigare lämnade jag ut väldigt mycket av "mitt yttre" dvs foton på mig själv, hemmet och saker jag skapat. Tanken med denna bloggen är att jag skall lämna ut delar av "mitt inre", mina tankar och ord. Och just idag tycker jag att det är en bra dag att skapa en ny blogg. Varför? Jo för idag har det varit en riktigt bra dag! Bara hör här:
  • Jag läste ut "Alkemisten" av Paulo Coelho. (Hur kan jag ha missat att läsa denna underbara bok tidigare när jag läst så mycket annat).
  • Jag fick ett vackert paket av en av mina kollegor när jag kom till jobbet. Innehållet? En bok, "Kom ska jag berätta" av Jorge Bucay. 
  • Av en annan kollega fick jag en stor burk torkade trattkantareller och en flaska Rioja vin.
Och anledningen till att jag fick dessa tre fina och uppskattade presenter? Helt enkelt för att jag är jag : )

Så härmed förklarar jag bloggen "Fru B´s tankar och ord" invigd! Min egen lilla oas som jag vet kommer att bli till glädje för mig själv och förhoppningsvis även för dig!


Oasen Huacachina i Peru

"Godkväll" önskar Fru B

1 kommentar:

Tankar vid midnatt sa...

Välkommen åter i bloglandia!