torsdag 13 oktober 2011

Det har varit en tålamodskrävande dag idag! I gruppen av kollegor jag jobbar med har vi gemensamt bestämt att vi skall "köra med öppna kort". Tyvärr fungerar det inte riktigt som det borde utan jag blir sedd som en "moraltant", (det är i alla fall den känslan jag upplever) när jag ber om att vi skall koncentrera oss på arbetet vi utför. Jag borde inte ens behöva påpeka det eftersom vi hade en incident härom dagen där just ouppmärksamhet var anledningen. När personen ifråga dessutom i sin tur försöker hitta fel och göra sig "duktig" på andras bekostnad då väcks lejonet i Fru B till liv och hon ryter till rejält. Och sånt tar på krafterna!
Nu känns det verkligen som om retreaten nästa vecka är ett bra förslag! Onsdag eftermiddag till fredag eftermiddag, helt i tystnad. Jag ser fram emot att i lugn och ro få promenera, läsa, sticka och "bara vara", helt utan några krav på att behöva vara social. Hade gärna haft ytterligare ett par dagar men det får bli nästa gång.
Nu skall jag gå ut sista rundan med lilla C och sen krypa ner i sängen tillsammans med Herr M, lilla C och nya numret av tidningen Isabellas.
"Godnatt" säger Fru B

1 kommentar:

Tankar vid midnatt sa...

Dessa energitjuvar, svåra att hantera. Ofta finns de där för att vi behöver lära oss något nytt men ibland vill vi bara ha flow! Kram