fredag 11 november 2011

Dagens datum 111111, lättare kan det knappast bli. Idag har jag bloggat en månad, dvs med denna bloggen. Jag har varit en mycket flitig och välläst bloggerska i två bloggar tidigare. På den första tjänade jag t o m lite pengar. Men det var då det! Nu bloggar jag lite mer "lagom", behöver inte känna någon press på att prestera massor av inlägg per dag för att hålla kvar läsarna hos mig. Men jag är inte sen att erkänna att det var kul att ha många läsare : )
Så hur skall jag nu göra för att få fler läsare till denna bloggen? Jag tror faktiskt inte att jag skall försöka mig på att ändra på något, de som vill läsa läser och de som inte gillar bloggen eller inte har hittat hit låter bli.
I vilket fall som helst så tänker jag fira "1 månaders dagen" med en liten utlottning. ( Alltid ökar det läsarantalet något : ) ) Jag tycker själv att det är kul med utlottningar och tävlingar, firar gärna om det finns något att fira och så älskar jag att ge bort saker. Funderar på vad som skall lottas ut under dagen och återkommer ikväll.

"Idag är en bra dag att vara lite busig!"

"Busa på idag" uppmanar Fru B


6 kommentarer:

Mys och hemtrevnad sa...

ja busa gör man kanske lite för sällan då man är upptagen av alla måsten...spännande med utlottning! Återkommer! Kramis semlan

Ardisia sa...

Hej!
Kul att bloggande inte känns som ett måste. Så var det för mig innan, nu gör jag det bara för att jag älskar att fota & ge kanske lite tillbaks till dem som ger mig så mycket (ni andra bloggerskor!)

Så trevligt med en utlottning =) Återkommer!
KRAM Mia

Monika sa...

När du skrev hur du skulle öka antalet läsare så tänkte jag på tävling:)
Och sedan var det något sådant du själv tänkte på.
Kul med en utlottning!
Ha en härlig fredag!

Jenny sa...

Hej Fru B!
Grattis till din första månad med denna blogg!

Jag är gärna med i din kommande utlottning!

Ha nu en trevlig helg!

Kraam Jenny

Rapport till Vänfors sa...

Ska bli spännande att se vad du hittar på.
Kram Annika

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Alltid bra att vara lite busig! :-)

Oavsett varför man bloggar tycker jag att man ska välja att göra det på sig sett. Även om man vill olika vid olika tidspunkter. :-)

Hoppas du får en riktigt fin helg. Må gott!