onsdag 2 november 2011

Nu har jag än en gång satt Herr M i arbete!!! Låter värre än vad det är eftersom han gärna vill ha något projekt på gång. Iof kom vi överens om att vi efter detta första året i huset med totalrenovering (ja, förutom badrummen och grovköket som är kvar) skulle ta det lugnt ett tag. Men detta är bara ett liiitet projekt.
Vi har nog en av världens minsta klädkammare och inga garderober alls. Snedtak, ett element och en lucka in till krypvinden gör inte saken bättre.
Men nu har Fru B tänkt till och det kommer att bli så fint och gott om plats (ja, det var förstås att ta i, men lite bättre plats).
De gula väggarna skall bli vita, fotlister och dörrkarmar bytas ut, nya stänger att hänga kläderna på, väggfasta hyllor ovanför klädstängerna och på motsatt vägg ställer vi stativen med trådbackar som vi köpte när vi flyttade in. Slipshängare (till de få slipsar Herr M äger), krokar till morgonrockar och till mina väskor kommer det oxå att bli. På så sätt kan vi utan att vrida ryggarna ur led komma in på vinden och även utnyttja platsen där till förvaring. 
Och det bästa av allt: Herr M fick köpa en ny geringssåg eftersom den gamla var slutkörd!      
Fru B

1 kommentar:

Monika sa...

Skönt med lite ordning!
Här om kvällen plockade jag i ordning i våran klädkammare eftersom det var väldigt stökigt där. Blev då en del att skänka och en del som åker till återbruket.
Ha det bra!
Hälsningar
Monika.