tisdag 1 november 2011

Vaknade och kände mig piggare än jag gjort på flera dagar! Men säg den lycka som varar, efter en liten stund i upprätt läge kom huvudvärken. Trots både frukost, lunch och 1 gram Panodil x 2 vill den fortfarande inte ge med sig. Nu tänker jag prova med en liten promenad med Lilla C.
Igår fick jag tre nya böcker från Ad Libris. Av Coelho: "Häxan från Portobello" och "Veronika bestämmer sig för att dö". Har börjat på den sistnämnda och den är precis som de andra jag har läst av Coelho, svår att lägga ifrån sig. Fick välja en bonusbok vid beställningen och valde då en av Åke Edwardson som heter "Svalorna flyger så högt att ingen längre kan se dem". Enligt recensionerna verkar den vara en bok som faller mig i smaken.

Herr M hade förutom den röda Kobran (som var en Teliakobra och inte fullt så retro som jag hoppats på) två presenter med hem från Ullared till mig. Ett stenhjärta ( i gips) som det står Älskling på och en härlig zinkburk med lock. Precis i min (vår) smak! Han kunde inte låta bli att berätta att den bara kostade 29:- : )

1 kommentar:

Tant Otteskrufv sa...

När det inte går att sätta plåster på kanske det ändå hjälper med ett medkännande "Stackars dig som är så risig!"?
Och burken är ju fin oavsett pris:)