tisdag 27 december 2011

Så var det vardag igen! Sitter här vid datorn med en hel hög av vetenskapliga artiklar på engelska plus kurslitteratur som skall läsas igenom. Rapporten skall vara inlämnad den 8:e januari så det är bara att hugga i om jag skall hinna bli klar i tid. Herr M har semester denna veckan men kan inte slita sig från sin nya arbetsplats så jag kommer att få arbetsro i alla fall.
Har bestämt mig för att inte sätta mig med den nya "leksaken", ett Play Station 3, förrän ikväll. Jag har alltid älskat TV spel och tyckte att vi kunde unna oss ett nu när min retroaktiva lön kom. Men den officella motiveringen från mig är att Herr M behöver en bra Blu-ray spelare nu när han funderar på att skaffa projektor. Man måste ju tänka på att lägga fram det taktiskt : ) Herr M har aldrig spelat men till och med han tycker det är kul. Igår kväll spelade vi båda tillsammans och skrattade som aldrig förr : )

Lilla sackboyen från Little Big Planet

Fru B

2 kommentarer:

Monika sa...

Hoppas det går bra med ditt pluggande idag!
Kram
Monika.

Emelie sa...

Garderoben är en aspelund från Ikea. Kvalitén är väl lite tveksam men den är väldigt snygg! 1800 kostade den har jag för mig.