söndag 23 oktober 2011

Vaknar med halsont och förkylningssymtom. Denna gången kan jag inte skylla på barnbarnen eftersom de var här igår och då hade jag redan börjat känna av eländet. Är hembjuden till min mammalediga kollega i eftermiddag och fick när jag vaknade snabbt iväg ett sms till henne om att det nog inte är så lämpligt att komma och smitta ner henne, maken och deras två små killar. Fick lika snabbt ett sms tillbaka där det stod att även de var drabbade av förkylning så jag var välkommen ändå. Så glad jag blev! Ja, alltså inte över deras förkylning utan över att jag får komma.
Jag måste få berätta och berömma mig själv. Jag har alltid älskat att spela TVspel och senare spel på datorn. Har hela tiden insett att det är en tidstjuv och även om jag har trappat ned och inte haft så många spel på gång har jag inte riktigt kunnat sluta. Men nu har jag!!!! Har till och med plockat bort Wordfeud från min Android! Stolt! Stolt! Stolt! Vad har jag då bytt ut detta beroende mot? Jo, mot böcker och bloggande. Ett beroende det med men som på något sätt känns mycket bättre : )

"Bokälskare går aldrig till sängs ensamma"
OkändPrag 2009"Önskar alla en skön söndag" gör en stolt Fru B

3 kommentarer:

Monika sa...

Krya på dig!
Mvh
Monika.

rosenälvorna sa...

Kul du hittat till mig:) Böcker kan man väl adrig läsa eller lyssna för mycket på. Lär sig, roas och berörs. Krya på dig! Christina

Märta sa...

Tack för att du tittade in till mig så att jag på så sätt fick möjlighet att hitta dig! :)