tisdag 8 november 2011

Utsövd?? JAA!! Vaknade kvart i nio efter 12 1/2 timmes sömn. Så skönt för min kropp att ha möjligheten att få den sömn den verkligen behövde. Ingen klocka som ringde för i dag är det studier som gäller. Idag skall det letas i och läsas litteratur om omvårdnad, sedan skall jag vrida och vända på texten och formulera om den så att det passar mitt arbete. Jag har ännu inte kommit in i skrivarprocessen men kul är det.
Innan jag somnade igår läste jag ut boken "Kom ska jag berätta" av Jorge Bucay, boken som jag fick av min kollega och vän. Det finns bara ett ord att säga om den: LÄS!
En annan av mina kollegor som blev intresserad av boken, efter det att jag läst ett stycke högt på jobbet, beställde en bok till sig själv. Nu har hon beställt ytterligare sju! böcker för att ge bort. Det säger väl allt?   

"Du vet inte hur mycket du klarar av förrän Du försökt!"


Fru B

2 kommentarer:

Moa sa...

Oj låter verkligen som man måste köpa denna bok, tack för tipset kanske blir det julklappar av en sån här med.. pss.. en liten förklaring på mina väskor finns nu på bloggen, o jo jag syr dem själv förutom broderierna.. ha en fin dag..Moa

Monika sa...

Vad skönt att få så många timmars sömn!
Ha en fin tisdag!